Stå upp för medmänsklighet!

Gör en insats för flyktingar

IOGT-NTO är en internationell folkrörelse som bedriver utvecklingsarbete i flera länder. Vår historia präglas av internationell solidaritet. Det är därför självklart för IOGT-NTO att visa sitt stöd för de flyktingar som nu söker skydd.

IOGT-NTO Östergötland uppmanar alla att på olika sätt bidra för att hjälpa dem som nu behöver vårt stöd mer än någonsin.

Nedan finns några tips, goda exempel och länkar till mer information om hur man kan bidra som medmänniska och förening. Vi har också beskrivit lite av det av det som görs inom IOGT-NTO framöver.

Ställ upp nu när hjälpen för medmänniskor behövs som bäst.

IOGT-NTO Östergötland

Jan-Ove Ragnarsson
Distriktsordförande

DU-gör-011-556x556

Engagera dig i insamlingen för Världens Barn. Klicka på länken nedan för att se hur det kan göra nytta att lägga en slant i Världens Barn-bössorna:

VB-och-syrien-03-556x556

Tillsammans kan vi göra skillnad – tillsammans står vi upp för medmänsklighet!

Runt om i Östergötland kan du engagera dig i språkcaféer för att stötta dom som nyligen anlänt i att lära sig svenska. Flera av våra föreningar gör insamlingar av såväl pengar som kläder/materiel. Vill du veta vad som händer på din ort så skriv ett meddelande så får du tips.
[contact-form to=’ostergotland@iogt.se’ subject=’Tillsammans hjälper vi’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommun’ type=’text’/][contact-field label=’Jag vill veta mer om…’ type=’textarea’/][/contact-form]

Navigation

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00