Distriktsårsmöte 2018

Stimulerande distriktsårsmöte i Norrköping!

IOGT-NTO Östergötland höll distriktsårsmöte lördagen den 7 april 2018 på IOGT-NTO-gården i Norrköping tillsammans med UNF, NSF och Junis Östergötland. Ett hundratal personer deltog på arrangemanget.

Vid öppnandet medverkade bl.a. kommunalrådet Lars Stjernkvist som betonade folkrörelsernas och de ideella krafternas betydelse. Han konstaterade samtidigt att kommunen har mycket kvar att göra för att minska alkoholkonsumtionen.

Deltagare_öppnande

IOGT-NTOs årsmötesförhandlingar leddes av Mona Olsson. Arbetsplanen diskuterades i mindre grupper för att fler ska komma till tals. De inspirerande gruppdiskussionerna stimulerar den nya distriktsstyrelsen att fortsatta utveckla årsmötesformerna för att så många som möjligt ska kunna vara delaktiga och bidra med sina synpunkter.

På eftermiddagen hölls ett särskilt pass kring #nykterfrizon och trygga möten för att diskutera sexuella trakasserier och kränkningar samt hur vi skapar trygga mötesformer med respekt och delaktighet. Det blev engagerade diskussioner med många värdefulla tankar.

På kvällen blev det gemensamt samkväm med pajbuffé, avtackningar, quizz och gemytlig samvaro.

Pajbuffe

IOGT-NTO Östergötland tackar arrangörerna, ombud och andra som bidrog till ett bra årsmöte.

IOGT-NTO-garden_Norrkoping

På flikarna till vänster finns årsmöteshandlingar, den fastställda arbetsplanen och den nya distriktsstyrelsen.

Navigation

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00